Den här snygga bruden bor vi med

Denise du är världens bästa som låter oss sova i din säng och invadera ditt rum. Du står först på den irländska gästlistan alla gånger.

Hårt

Idag kommer det vara lika spännande att gå in på den har bloggen som att följa ''Kändis'' ''djungeln'' på tv4. Framstupasidoläge. F

Inatt inatt


Look both ways

Ikväll blir det bananas.

.

Sover skavfotters i varan vardinnas sang, bredvid ligger D pa en lanad madrass som nagon vill ha tillbaka, det som ar kvar av golvet ar oversvammat av vaskor och pasar, och skor och klader. Kanns andock inte som att samlingen ar komplett. Shoppa idag fragetecken. Svar ja.
F

Jaegerochcola

Check!

London calling

alskar alskar london jag vill aldrig aka harifran!

Damn you spenderbyxor!

....

Spenderarbyxorna pa

Nu har vi antligen vaknat. Frida sager att det ar hennes enda somn pa fyra dygn, men det tror jag bara hon sager for att ge mig daligt samvete over den pastadda narkolepsin, som jag FOROVRIGT vill dementera! Lat oss bara saga att jag kommit pa ett bra satt att doda lite tid pa.
Vara shoppingnerver har ryckt sedan vi satte vara fotter pa engelsk mark och vi ska nu ut och go bananas pa Oxford Street. Malin ligger bast till i bettingen om nar vi kommer hem, da hon tippade att vi kom hem efter London pga att resekassan skulle vara slut. Det aterstar att se!
Eder T!

London baby

Utvandrarna tankte bara meddela sina trogna lasare att vi efter en 16 timmars lang resa ar framme oskadda i London och har intagit, belagrat, ja rent av invaderat Denises lagenhet.
Vidare uppdatering kommer imorgon, nu ska vi do i Denise's sang som vi tagit over.
/T

Underhållning bitte

Checkat ut. Om ni inte har något för er mellan 02.00 och 06.00 inatt så kan ni slå en pling, vi kommer nämligen befinna oss på en tågstation någonstans i Tysklandet och vänta in Londontåget. Therese kommer förmodligen att sova sig igenom det hela, hon har visat tydliga symtom på narkolepsi sedan vi lämnade fosterlandet. Inte speciellt socialt, har därför en idé på hur vi båda ska bli nöjda...


 ........... En win-win situation så att säga. F

This is nicht England?

Trodde att folk överdrev när de sa att tyskar inte pratar engelska, men det är bara att konstatera, det gör dom inte. Men dom pratar gärna tyska med en fast man ser ut som ett frågetecken. Imorse klockan sex stannade tåget på stationen, två galna taxiresor och en total förvirring senare lyckades vi hitta ett hostel av misstag i jakt på ett annat, "Wombat's". Nu ska vi gå ut och leta efter den där muren. F

inkvarterade i...

0-6a5426d9ea455a19f87612288bd745a8.png

inkvarterade i liggvagnen, berlin night express är nu vårat hem. Lovley!


ultimate stretching,...

0-1b2774440f9815902bf3008ccf7b19c7.png

ultimate stretching, börjar bli stela..


kriget har...

3bc16d46886481c033c772cf57c5b3c8.png

kriget har börjat, ser fram emot en arton timmar lång kamp..


Stockholm central,...

54c20335d5eaa57f23ab439477cd80b2.png

Stockholm central, första anhalt Berlin..


Dagen D


.


http://www.facebook.com/photo.php?pid=9000576&l=de5b2e6fb3&id=720335526


Skulle bara kolla att ni var beredda. Om två dagar kör vi.


F

Apatisk inför allt som skall fixas


Funderar också på hur jag ska få plats med alla skor..  


etc


F

Full koll, som vanligt

Dagen D är snart här och jag känner att jag börjar få läget under kontroll. Det enda som är kvar nu är att hämta upp resväskan, välja vad jag ska ha med mig, tvätta, packa, städa mitt rum, fixa boende i Berlin, fixa boende i Dublin, växla pengar... och ja, juste. Hitta mitt pass som verkar vara spårlöst försvunnet. Det här känns stabilt!

/T

Research


Irländsk pub igår. Guinness. Smakade lite på framtiden. Verkar bli bra det här.Torsdag coming up..

F

Hey now, hey now

Idag funderar jag på följande;

* Varför packar jag inte?

* Vilka skor ska jag ha med mig?

* Kommer jag någonsin lära mig dricka whisky?
I övrigt är jag väldigt nöjd med att sitta i sängen i myskläder med en Ben&Jerry's och mina tankar. Joina mig och bli lite skönt melankoliska med den här och den här.

4 dagar kvar innan takeoff babydolls.

/ T


På nya äventyr

När man har känt varandra så pass länge som vi har gjort och umgåtts så mycket är det nästan oundvikligt att man även upplevt mycket saker tillsammans. Så är även fallet för oss två.

Det började i liten skala med tältningar på ön Vässarö, i vuxet sällskap och oskyldiga husvagnssemestrar på Västkusten. Sen har det bara fortsatt. Vi har galopperat längs en strand på ridläger på Gotland och på ostadiga ben tagit oss ner för skidbackarna i Björkliden. Vi har spenderat två somrar tillsammans med två fransmän i den lilla staden Banyuls på franska östkusten och flera dagar av shopping i den myllrande staden Barcelona. Vi har festat oss igenom fyra galna dagar i London och tappat bort oss i kärlekens huvudstad Paris. Vi har kryssat fram över Mälaren i en liten segelbåt med två pojkvänner i släptåg och vi har i franska alperna glidit fram i solsken och perfekt pudersnö för att i nästa skrika oss hesa på afterskin. Vi har en vecka haft ett tält som bostad och delat tomten med ett gäng galna norrländare och stått tryckta mot kravallstaket och sjungit med till våra favoritartister.

Vi har avverkat hundratals mil i flygplansstolar, tillbringat 1½ dygn på två bussäten, gjort våra familjer galna på bilresor och susat fram genom oräknerliga landskap på tågräls. Och nu är det dags igen. Med ett undantag; denna gång är det med en one-way-ticket. Den 24;e september tar vi vårat pick och pack och sätter oss på tåget till Dublin, Irland. Välkomna ombord!

Håll i hatten nu

Åååååååååååååååååååååååååker vi snart.

1 week

Nedräkningen har börjat. Vi flyttar till Irland och ni kan följa cirkusen här.

RSS 2.0