På nya äventyr

När man har känt varandra så pass länge som vi har gjort och umgåtts så mycket är det nästan oundvikligt att man även upplevt mycket saker tillsammans. Så är även fallet för oss två.

Det började i liten skala med tältningar på ön Vässarö, i vuxet sällskap och oskyldiga husvagnssemestrar på Västkusten. Sen har det bara fortsatt. Vi har galopperat längs en strand på ridläger på Gotland och på ostadiga ben tagit oss ner för skidbackarna i Björkliden. Vi har spenderat två somrar tillsammans med två fransmän i den lilla staden Banyuls på franska östkusten och flera dagar av shopping i den myllrande staden Barcelona. Vi har festat oss igenom fyra galna dagar i London och tappat bort oss i kärlekens huvudstad Paris. Vi har kryssat fram över Mälaren i en liten segelbåt med två pojkvänner i släptåg och vi har i franska alperna glidit fram i solsken och perfekt pudersnö för att i nästa skrika oss hesa på afterskin. Vi har en vecka haft ett tält som bostad och delat tomten med ett gäng galna norrländare och stått tryckta mot kravallstaket och sjungit med till våra favoritartister.

Vi har avverkat hundratals mil i flygplansstolar, tillbringat 1½ dygn på två bussäten, gjort våra familjer galna på bilresor och susat fram genom oräknerliga landskap på tågräls. Och nu är det dags igen. Med ett undantag; denna gång är det med en one-way-ticket. Den 24;e september tar vi vårat pick och pack och sätter oss på tåget till Dublin, Irland. Välkomna ombord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0