så om cirkus 24 timmar vet vi vad jag kommer att roa mig medTherese är hemma på den gröna ön igen, med sig hade hon en present. Något slags halsvirus. Nu ska jag njuta av hälsan innan det är dags att öppna presenten så att säga.- "nej men inte hade du väl behövt....."

game@woolshed sports baa, mezz, fitzers, temple lane, coma


en efter en dök det upp fler fitzers på woolshed där kvällen började med fotboll (inter-barca) och pub quiz, ("sound nazis" vann inte). till min stora förtjusning stod the mezz på schemat, tappade lite folk, hittade lite, saknade såklart min partner in crime som fortfarande är fast i svea, det gör grabbarna en trappa ner också. efter stängning gick vi till fitzers för att hämta lite fler allierade och kapten morgan. vi dansade in morgon hemma hos undertecknad i underbara temple lane. good craic.


Sweet Maria & Matteo


Dave Little, Maria & John


Matteo, Alena, Maria & John190410


galway med "mi maa", sambo & ankan.


gringos

gilla läget

sambo har varit hemma i stockholm i veckan och ska enligt planerna komma hem imorgon. oklart hur detta kommer sluta. jag är lite besviken på mig själv att jag inte valde att åka till någon sydligt belägen paradis ö just den här veckan. hade gärna "fastnat" en vecka eller två.
update; hon kommer hem på söndag om Island tar det lilla lugna, yay!

Ö-byte

som sagt var våra mammor här över helgen. det har dansats och druckits öl, i temple bar såklart. vi passade även på att åka till galway och festa med ett rugbylag. samt beställt en och annan ostbricka. efter en lyckad helg firade jag och sambo med att gå en trappa ner och dansa hela natten. veckans vardagshjältar är definitivt personalen på the mezz som alltid levererar. börjar kännas nu att vi närmar oss slutet på en era. jobbar min sista dag på fitzers den 29:onde april och flyg hem är bokat den 6:e maj. har dock ännu inte fattat att jag ska byta ö igen. kommer bli så himla bra

..men gud va jag kommer sakna det här stället.
1 april

sa upp mig igår nu är det officiellt min sista månad på fitzsimons, inleder den med 6 dagars semester.. woha!


RSS 2.0