Here we go again

Smittan är tillbaka och vår lilla grupp har insjuknat ännu en gång. Tess är förkyld och laddar inför nattens snarkfest. Jag hostar ikapp och misstänker att det inte kommer bli mkt sömn i brazze-stugan inatt.

Är svinis påväg tillbaka? Har ni hört nått? Vi som trodde vi gick säkra efter att ha klarat första ronden. Ni har väl säkert vaccinerat er. Smarta jävlar.

Nöjd kund

Den ena halvan av utvandrarna har gått och blivit sjuk. Igen. Nu väntar vi bara på att den andra halvan ska smittas. Igen. Även fast jag gått och nyst och snuvat och ojat mig hela dagen, varit tvungen att springa till bussen imorse vilket resulterade i grov värmebölja när jag väl var på, huvudvärk på jobbet samt riktigt risigt väder, kan jag inte låta bli att känna mig... tja, riktigt tillfreds med tillvaron. Rummet är städat, sängen nybäddad, mjukisbyxorna på, tända ljus och nyss knackade en av våra flatmates på med en kopp av något varmt och sött med citron och lime. Tydligen en riktig brasiliansk dunderkur om man är sjuk. Misstänker starkt att den även innehåller något alkoholhaltigt. Men jag dricker glatt, man är väl inte den som är den...

PS. På torsdag landar även världens bästa moster och kusin på den gröna ön. Kommer bli riktigt bra

Time for a change

Vi här på Utvandrarna kände att det var dags för förändring och tänkte avge en visit hos frisören. Och ni kära läsare brukar ju komma med så bra tips och råd så vi tänkte låta er vara delaktiga i beslutet om våra frisyrer.


Fridas alternativ

1. Köra en lite vågad polsk glädjeflicka
2. Vågigt brunt, a.k.a "Hunden"3. En lite mer städad look "Bibliotikarie som inte fått sig något roligt på sistone"Själv är jag inne på en lite mer maskulin look.

Jag vet inte om det mest tragiska är att det är såhär vi roar oss om kvällarna, eller det faktum att jag tycker jag är rätt het som kille

NU HÄNDER DET GREJER!!!SKOJA. SKULLE BARA SÄGA ATT VI INTE ORKAR BLOGGA SÅ MKT JUST NU. (MEN VI TYCKER FORTFARANDE OM ER SÅKLART.)

Update

Nu har vi flyttat

och varit på Ikea
tess har blivit galen och vill att allt i vårt nya rum ska vara lila. precis allt. jag har gått med på ljus och överkast.

"Kom igen Lena, vad skulle vi annars göra?"

har inte tid att blogga just nu, är väldigt upptagen med att tugga tuggummi och öva på att blåsa bubblor, (bäst resultat får man av 3 orbits complete med lemon & lime smak.


ps. bra respons på kanin-inlägget, vi gillar. nu vet vi vad ni går igång på.

2/2/2010

Nu är det spikat. Den 10:onde februari flyttar utvandrarna till Dublin 2. Vi funderar även på att bli med kanin. "Blackie" sitter uppe på anslagstavlan på sambos jobb och behöver ett nytt hem. Och vi behöver ju en kanin (?), nu behöver vi bara få vår nya hyresvärd att förstå hur mycket..
Damien Rice..


RSS 2.0