irrelarre
efter 6 månader i frihet

vi har haft mycket trevliga besök på sista tiden i from av släktingar och vänner. hittills har vi överlevt men på torsdag landar inga mindre än våra mammor. håll i den irländska hatten..
vi har saknat er.

värderingar

nu har vi flyttat in i vår nya lägenhet som ligger mitt i templebar precis ovanpå vårat favorithak. i vardagsrummet finns en buddah bag och både playstation och xbox. tessi hittade häromdagen en fjärrkontroll som reglerar soffan och vår finska flatmate har skåpen fyllda med finlandia och minttu. att vi har värdens minsta kylskåp, en obefintlig frys och en tvättmaskin från medeltiden känns helt oväsentligt. vi är så himla nöjda kunder.

Nattens prat

Kattis och Sanna är och bränner de sista pengarna på River Island och Frida pratar med sin mamma så jag tänkte att det var dags att lägga upp nattens sömnprat som på den gamla goda tiden.

Vi fyra ligger och sover när Kattis går upp till toaletten.

Frida: "May I help you?"
Kattis: "Va?"
Frida: "May I help you?"
Kattis: "Näe, jag ska bara på toa... tror jag klarar mig... "
Frida: "Okej..."

4 girls 1 bed

Vi har haft fullt i brasse-stugan i veckan, imorgon åker tjejerna tyvärr hem. Vi har inte glömt bort er. Såklart.

pappa fixar

I veckan blev det bokstavligen en sista minuten till London efter jobbet. Brasilien och Irland spelade på emirates stadium så vi var några från jobbet som åkte över. Brassarna vann men vi hade några med oss så vi firade ändå. Nu sitter vi och väntar på att två gamla vänner till oss ska landa på ön, langar upp lite bilder under tiden. Och hur bra är inte Londres? Levererar alltid.

Finbesök

Igårkväll landade fint besök i form av Tess moster och kusin. Ikväll hade vi den stora äran att dinera med dem i temple bar och kvällen avslutades med en drink på the vat house. Ikväll är det tidig sänggång som gäller eftersom utflykt står på schemat imorgon, men först, svenskt godis.

Tess kusin Samuel poserar här tillsammans med utvandrarna för x antal år sedan i södra Frankrike.

RSS 2.0